DIY-lahjaideoita lapsille

Päiväuniaikaan ja pienenä iltapuhteena on viime aikoina syntynyt pieniä herkkuja, muffinseja sekä jo aiemmin esittelemiäni hedelmälohkoja. Nämä tulevat päätymään vielä tässä kevään aikana lahjapaketteihin ja mukavan ajoissa ainakin olen saanut muutaman lahjan varastoon!

Bauhausista löytyi ihania pieniä muovisia säilytysrasioita, jotka ovat aivan täydelliset neljälle virkatulle muffinsille. Näitä ostin kaksi ja toiseen pitäisi vielä saada aikaiseksi muffinsit!

IMG_8647.JPG

IMG_8651.JPG

IMG_8656.JPG

IMG_8670.JPG
Hedelmälohkot tarvitsivat puolestaan hedelmäkorin. Mielessäni on ollut metallilankakorit, joita ei vaan tuntunut löytyvän mistään. Kunnes maanantai-iltana nappasin pojan matkaan ja kurvattiin Kodin1:seen. Sieltä löytyi ihania pieniä Annon koreja, ilmeisesti pienille kahviserveteille tarkoitettuja. Tyhjensin hyllyiltä neljä koria matkaan ja näitä nyt on sitten useampikin lahja valmiina!
IMG_8639.JPG

Korin pohjalle laitoin pahvia, jonka päällystin kivalla kuviopaperilla.

IMG_8644.JPG

Mitäs pidät? Ilahduttaisiinko teillä tällaisista itse tehdyistä lahjoista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *