Voihan Salama McQueen…

Kaikki lähti muutamasta viattomasti kirppikseltä tehdystä euron kirjalöydöstä. Poika 2vee innostui ”tala-auto mäcteenistä” niin ettei muita kirjoja olisi suostunut lukeakaan. Alkusyksystä päästiin eroon lopullisesti päivävaipasta ja piti lähteä alushousuostoksille. Pelkkää salama-autoa koko Lindexin poikien alusvaatepuoli. Nyt käytiin taas täydentämässä alusvaatepuolta ja lisää Salamaa ja Planesia… Pojan mukaan olisi pitänyt ostaa useampikin uusi pyjama, ihan vaan koska niissä oli sen punaisen auton kuvia!

IMG_6606.JPG

Lisäksi kummitäti löysi kirpparilta Salama-auto parkkitalon, kaverilta saatiin lainaan useampikin Martti ja isi kiikutti kauppareissulta Autot-leffan… Myös palapelit ovat ihan huippujuttu tällä hetkellä ja jos poika saa itse valita, on nekin kaikki Salama-palapelejä.
salama%2Bmcqueen.jpg

Lelut ja alusvaatteet sekä yökkärit on vielä ihan fine, mutta voin luvata ettei meille tule Salama-auto verhoja, mattoa, peittoa eikä yhtään lampunvarjostinta tuon punaisen auton kuvilla! Huvittavaa kyllä on, että ”sama” pyjama Lindexillä maksaa muutaman euron enemmän kun siinä on Salama eikä perus autonkuva… Vähän rahastuksen makua tällaisessa oheiskrääsässä.
Meillä kaikki leikit siis liittyvät tällä hetkellä tavalla tai toisella Syylari Cityn asukkeihin. Paras leikki syntyy, kun poika tuo Klainarin tai jonkun rämäautoista ja sanoo: ”Äiti ajaa!” Ja sitten ajetaan hakemaan ekobensaa tai mennään vaihtamaan Salaman puhjenneita renkaita…

Mikä teillä on nyt pop?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *