Viikonlopun juttuja

Viikonloppu sujui minun ja tyttöjen osalta hyvin rauhallisissa merkeissä, poika vietti viikonlopun mummilassa ja mies oli risteilyllä perjantaista lauantaihin. Me hengailtiin tyttöjen kanssa aikalailla kotosalla, vaikka tytöt alkavat olla kyllä melkolailla parantuneita. E pääsi ehdottomasti helpoimmalla vesirokon suhteen ja lähes kaikki näpyt ovatkin jo ruvilla. I:n korvatulehduskaan ei taida enää paljoa vaivata ja tässä on jo taas päästy nauttimaan täysistäkin yöunista! Myös ruoka maistuu taas kummallekin ja päiväuniakin on nukuttu monta tuntia. Melkoisen leppoisa viikonloppu siis takana.
IMG_8569.JPG
Poika oli nyt ensimmäistä kertaa kaksi yötä putkeen yökyläilemässä ja hyvin oli mennyt. Poika nauttii mummin ja ukin jakamattomasta huomiosta!
Mä oon nyt innostunut näistä virkkaushommista ja viikonlopun aikana syntyikin syötävän suloisia hedelmälohkoja. Idean näihin sain Prinsessajuttu-blogista, josta muuten löytyy jos jonkinlaista ihanaa käsityöideaa.
IMG_8579.JPG

IMG_8592.JPG

Lankoja hain viikonloppuna lisää ja äitini antoi vielä omat jämänsä puuvillalangoista. Nyt löytyy värejä joka lähtöön! Tavoittena olisi, että tänä vuonna kaikki tuttujen lapset saisivat synttärilahjoiksi jotain omatekemää. Katsotaan, mitä kaikkea tässä vielä innostutaan tekemään…

IMG_8585.JPG

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *