Jumitusta

No, nyt on viimeinenkin lapsukaisista vesirokon kourissa ja viime yö meni pientä potilasta hoitaessa, mies valvoi kahteen asti ja minä siitä eteenpäin… Edellissyönä sentään selvittiin vain parin kolmen tunnin valvomisilla! Sunnuntaina tuli E:lle ensimmäinen näppy ja eilen toinen. Eli näppyjä ei ole toistaiseksi ainakaan montaa, mutta tyttö on todella surkeana, kuume on ollut lähempänä 40 ja nukkuu sellaisissa puolen tunnin pätkissä. Tytöllä on atooppinen ihottuma, mikä ei varsinaisesti ole pahentunut rokon aikana, mutta voihan sekin kutista tästä johtuen enemmän.
Nyt on kyllä ollut jo monta viikkoa varsinaista kotona jumittamista ja monia menoja on jouduttu perumaan, myös ne E:n allergiatestit… Ja taitaa tuon toisen tytön korvatulehdus olla taas uusinut, muuten niin tyytyväinen I on myös ollut melko kiukkuisena eikä ruoka maistu. Enkä tietysti voi päivällä lähteä lasten kanssa lääkäriin, kun tartutetaan muuten vesirokkoon koko Diacor… Onneksi saa samalle päivälle vielä ilta-aikojakin lastenlääkärille. Toivottavasti ensi viikolla oltaisiin taas terveiden kirjoissa ja pääsisi vähän sosialisoitumaan! Kohta kaatuu seinät päälle!
Eilen sain kuitenkin mukavaa seuraa, kun töistä vapaapäivää viettänyt kaveri tuli piristämään meidän kotihengailua. Ja toi kummitytölleen ihania Tukholman tuliaisia, Lundmyr of Swedenin sukat ja puisen auton! Kiitos vielä M, seurasta ja tuliaisista!

lundmyr%2Bof%2Bsweden.JPG

Pientä käsityöprojektiakin aloittelin viikonloppuna. Vuosi sitten vuodelevon aikana innostuin virkkaushommista ja sainkin aikaiseksi mm. tytöille peitot ja vähän isomman torkkupeiton. Vuosi meni ennen kuin virkkauskärpänen puraisi uudestaan ja nyt syntyy virkattu viirinauha tyttöjen synttärikoristeeksi! Ei kuitenkaan ihan niin nopeaa tekemistä kuin vuosi sitten. 😉
virkattu%2Bviirinauha.JPG

Mukavaa viikonjatkoa!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *