Moderni DIY vs retro

Me rempattiin kolmisen vuotta sitten mieheni kanssa edellisen asunnon kylppäri ja sauna ja remontista jäi kakkoskakkosia (eli sahattua lankkua!), jotka pyörivät silloisessa työhuoneessa jonkin aikaa. Pojan raskausaikana tuunailin yhdestä lankusta kirjainpalikoita.

IMG_8375.JPG

Sahasin lankun sopivan kokoisiksi paloiksi, hioin reunat hiekkapaperilla ja maalasin palikat valkoisiksi. Sabluunaa apuna käyttäen maalasin palikoihin vielä kirjaimia ja numeroita. Mulla ei ole enää sabluunaa tallessa, mutta oli tarrakiinnitteinen, muistaakseni Tiimarista joskus ostettu. Käytin todella pientä pensseliä, jotta maali ei leviä sabluunan alta muualle palikkaan. Sienellä töpöttämällä onnistuisi varmasti myös hyvin.
Jos palikat tulevat lasten leikkeihin, kannattaa valita myrkytön maali. Muistaakseni itse käytin Tikkurilan Miranol maaleja. Tikkurilan nettisivujen mukaan myös Empire maali sopisi lelujen maalaamiseen.
Meiltä löytyvät retroversiot näistä palikoista ovat mieheni lapsuudesta. Mun lapsuudenkodin lelulaatikosta löytyy myös näitä samoja palikoita.

DIY%2Bpuupalikat%2Bkirjainpalikat.jpg

Kumpi iskee enemmän, retro vai moderni valkoinen? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *