Sisustusinspiraatio: Pastellia kevääseen

hmprod%2B(1)-tile.jpg
Kuvat hm.com
Kevättä kohti mennään pikkuhiljaa ja kevään tullen moni kaipaa sisustukseen jotain pientä uudistusta. Pastellisävyt taitavat olla in joka kevät ja kesä ja näitä kuvia katsellessa kaipaa jo valoa ja vaaleita sävyjä.
En pysty omaa kotiani näkemään kokonaan pastellisena, mutta joitain yksittäisiä hennon roosan tai turkoosin sävyjä voisi meidänkin kevätkodissa näkyä. Myös tyttöjen ensimmäinen syntymäpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja ainakin silloin jonkinlainen hattarapilvi saa laskeutua meidänkin kotiin!
Keräsin alle joitain kauniita hennonvärisiä tuotteita kevätkotiin.
cats.jpg
Kuvat hm.com
Etenkin tuo tyynynpäällinen puhuttelee kovasti. Meiltä ei juurikaan löydy erikseen kausivärejä ja samat maanläheiset värit ovat olohuoneen koristetyynyissä vuodenajasta riippumatta. Ainoastaan jouluksi on tullut vaihdettua villapäälliset muutamaan isompaan tyynyt. Nyt kevääksi ja kesäksi voisi kyllä meidänkin kotiin päätyä muutama hempeä yksityiskohta.

Muutama näiden kollaasin kuvien tyyppinen juttu löytyikin jo Hemtexin alesta, nimittäin pari uutta keittiöpyyhettä ja tiskirättejä.

IMG_8138.JPG

IMG_8141.JPG

Sisustusinspiraatiota on muuten hyvä lähteä hakemaan myös vanhoista sisustuslehdistä, aina ei tarvitse ostaa uusia lehtiä kaupasta saadakseen uusia ideoita. Keräsin esille alkuvuoden lehtiä useammalta viime vuodelta ja tosi kivoja ja myös ajankohtasia juttuja tuntui vanhoistakin lehdistä löytyvän. Vuodesta toiseen sisustus- ja naistenlehtien sivut taitavat täyttyä hyvin samantyylisistä jutuista, ja saman vuodenajan vanhoista lehdistä löytääkin paljon taas ”uutta” luettavaa.

IMG_8148.JPG

Mitäs sinä pidät tällaisista hempeistä väreistä sisustuksessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *