Nyppääntyneiden vaatteiden pelastaja

Ootko koskaan heittänyt muuten käyttökelpoista vaatetta pois nyppääntymisen takia? Mä ainakin oon, mutta enpä heitä enää, ainakaan kokeilematta ensin uutta nypynpoistajaa! Eiliselle kirjoittelin mun lempivaatteista, tänään pieni vinkki niiden huoltamiseen, jotta ne pysyvät jatkossakin lemppareina!
IMG_8119.JPG

 Ostin tämän Singerin nypynpoistajan itse asiassa jo syksyllä Hulluilta Päiviltä, mutta nyt vasta tällä viikolla sain kokeiltua tätä yhteen lempparineuleeseen, joka on jäänyt nyppääntymisen takia viime aikoina käyttämättä. Ihan mielettömän hyvä vehje kyseessä, neule on kuin uusi!
nypynpoistaja%2Bennen%2Bj%C3%A4lkeen.jpg
Hiha

nypynpoistaja.jpg
Kainalon seutu
Kokeilin tätä myös pojan todella nyppääntyneisiin collegehousuihin ja niistäkin tuli ihan uudenveroiset.
nypynpoistaja2.jpg

Todella mahtava apuväline vaatehuoltoon, mutta tämän käytössä kannattaa käyttää malttia, sillä kapistus kuluttaa varmasti aikamoisesti vaatetta. Mutta helppo ja nopea tapa siistiä nyppääntynyt vaate, joka muuten jäisi käyttämättä.

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *