Katsaus kaksosten huoneeseen

Varoitus: järkyttävä kuvatulva tyttöjen huoneesta!
Yksi päivä siivoilujen lomassa tuli taas mietittyä tuota tyttöjen huoneen sisustusta. Nappasin kameran käteen ja kuvailin tänne blogiinkin yleiskuvia huoneesta. Mulla on edelleen työn alla ostaa sisustuskirjaimet tyttöjen nimien ensimmäisistä kirjaimista ja laittaa ne sekä nimiäismekot koukkuihin seinälle roikkumaan. Jotenkin huoneen sisustus ei vaan tunnu loksahtavan täysin paikoilleen, joten en ole pitänyt kiirettä näiden suhteen. Yritän ehdottomasti vältellä ylimääräisiä reikiä, joten haluan tietää varmasti mihin nämä laitetaan.
Mutta tältä huoneessa näyttää nyt:

kaksosten%2Bhuone2.JPG

Nuo ruskeat kuutiot ovat olleet meillä yöpöytinä edellisessä asunnossa ja nyt haluaisin maalata ne jonkin toisen värisiksi. Nämä on ostettu Etolasta, mutta mitoitus on juuri sopiva Ikean laatikoille. Tuo pehmolelukoira on muuten minun vanha, olen tainnut saada sen yksivuotislahjaksi! Verhot ja lipasto Ikeasta ja  pyöreät seinähyllyt Bauhausista.

kaksosten%2Bhuone.JPG

kaksostytt%C3%B6jen%2Bhuone2.JPG

Tyttöjen huoneen taulut ovat itse tehtyjä. Isoimmassa taulussa on taustalla Ikean tapettia, sateenvarjon leikkasin mustasta pahvista ja sikinsokin olevat kirjaimet ovat tarroja Clas Ohlsonilta. Linnakuvan olen itse piirtänyt mustalla tussilla hieman mallikuvaa käyttäen ja yhdessä kehyksessä on pala ylijäämätapettia.

Molemmilla tytöillä unikavereina Diinglisarin unirievut, jotka siskoni toi sairaalaan lahjaksi tyttöjen synnyttyä. Sängyt ovat eri paria, Brion sänky on esikoisemme vanha ja toinen lasten serkkutytön.

vauvan%2Bs%C3%A4nky.JPG

kaksostytt%C3%B6jen%2Bhuone.JPG

Tuon ihanan Brion keinuhevosen tytöt saivat joululahjaksi kummeiltaan. Vaaleanpunainen kello on Stockmannilta. Jääkarju”talja” on myös omasta lapsuudestani, tämä on ollut monen lapsen suuri hauskuuttaja.

kbrio%2Bkeinuhevonen.JPG

tytt%C3%B6jen%2Bhuone.JPG

Lipaston päällä pussukka tuteille ja tuttinauhoille ja virkattuja herkkuja, joita en ole vielä raskinut antaa leikkeihin. Keskimmäisellä hyllyllä nukke omasta lapsuudestani.

Leluja huoneessa ei tällä hetkellä oikeastaan ole, sillä suurin osa on alakerrassa tai pojan huoneessa. Tulevaisuudessa varmaan ainakin leikkikeittiö tulee siirtymään tyttöjen huoneeseen ja sitten täytyy miettiä ehkä lisää jotain säilytystilaa leluille. Vauvojen huoneena tämä toimii hyvin näin ja pysyy helposti siistinä!

Täältä löydät lisää kuvia ja juttuja meidän lastenhuoneista.

Loppuun vielä huoneen asukit, neidit 9,5kk!

k1.JPG

k2.JPG

kaksoset.JPG

Tytöillä päällä ihanat Geggamojan bodyt!

Täällä ollaan muuten nyt vesirokon kourissa, vajaan parin viikon itämisaika ja pojalle nousi loppiaisena muutama näppy. Eilen niitä tuli lisää ja kuume nousi 38 asteeseen. Viime yönä mittari näytti pojalla jo liki 40, kömpi meidän väliin nukkumaan lämpöpatteriksi! Eilen olin huomaavinani toisella tytöistäkin muutaman pienen näpyn. Toivotaan, että selvitään lievillä rokoilla kaikkien osalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *