Karnevaalivalot

Loppiaiseksi pakkanen kiristyikin sitten oikein kunnolla ja mittarin näyttäessä -14 astetta, joutuivat tytötkin nukkumaan ekat päiväunensa sisällä. Mies lähti aamupäivästä salille ja me suunnattiin pojan kanssa hetkeksi omalle pihalle, jotta tytöt saivat unirauhan. Poika ajeli rekoillaan ja sillä aikaa minä virittelin uudet Annon pallovalot sisustustikkaisiin. Vähän kokeilumielessä, sillä lopullista paikkaa en ole vielä osannut näille päättää. Nämä olisi tosi kivat pihalla myös karneevaalityylisesti ripustettuna esimerkiksi puun oksasta parvekkeen reunaan. Toisaalta nämä sopisivat kivasti myös sisälle, joko niin, että siirtäisi sekä sisutustikkaat esim. makuuhuoneeseen ja antaisi valojen olla siinä tai sitten laittaisi valot yksinään roikkumaan katosta johonkin nurkkaan.
Mutta mutta, tältä ne nyt näyttäisivät sisustustikkaissa ulkona!
Karnevaalivalot sisustustikkaissa

IMG_7904.JPG

IMG_7905.JPG

IMG_7907.JPG
Onhan nämä valot jo ehkä vähän nähty juttu, kun niin monissa blogeissa ja lehdissä on näitä esillä ollut, mutta silti omaan silmääni edelleen kivan näköiset. Täyteen hintaan en tällaisia olisi raaskinut ostaa, mutta alle 12 euron hinta oli oikein sopiva! Näistä saa myös kivat koristeet lasten synttäreille tai loppukesän grilli-iltoihin pihalle. Vuodenajasta riippumatta näille löytyy käyttötarkoitus.
Sisustustikkaiden tekemisestä voit lukea juttua täältä.
Mitäs pidät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *