Makuuhuoneen viime silaus

Helmalakana. Tulee mieleen rimpsuja, pitsiä ja romanttinen lookki… Kuulostaa myös jotenkin mummomaiselta, vanhanaikaiselta ja ei yhtään multa. Mutta on oikeasti ihan mahtava keksintö!
2.JPG

1.JPG

IMG_7752.JPG

IMG_7800.JPG

Meillä on ollut monta vuotta sama runkopatjasänky, jonka patjat alkoivat olla huonossa kunnossa ja mun makuun ihan liian pehmeät. Ostettiin viime keväänä Ikeasta vain uudet patjat sekä petauspatja vanhojen runkopatjojen päälle. Uudet patjat ovat paljon korkeammat kuin vanhat ja ongelmaksi muodostui runkopatjan ruma ulkonäkö, runkopatja kun jäi näkymään vaikka olisi laittanut päiväpeiton. Ratkaisin ongelman ostamalla Kodin1:stä helmalakanan, jolla saa runkopatjan piiloon. Vaikka sänkyä ei petaisi, on ilme siisti, koska uusien patjojen reuna on myös tumman harmaa. Petaamalla päiväpeiton patjan ja runkopatjan väliin, saa luotua tyylikkään, ehkä vähän hotellimaisen lookin.

Makuuhuone sänkyineen, yöpöytineen ja nämä etenkin tuohon lautaseinään yhdistettynä on kovasti mieleeni, mutta jo pitkään olen haaveillut uusista verhoista viimeistelemään makuuhuoneen lookki. Nuo nykyiset verhot on ostettu vanhaan asuntoomme, jossa makuuhuoneen yksi seinä oli maalattu Taika helmiäismaalilla ja sängyn päällä oli kiiltävä päiväpeitto ja koristetyynyt. Nykyinen makuuhuone on sävyiltään ja materiaaleiltaan paljon maanläheisempi ja huoneeseen sopisi aivan täydellisesti pellavaverhot! Kun vaan osaisi päättää, mikä väri sopisi parhaiten…
cats.jpg
Kuvat hm.com
Sisustuskärpänen puraisee aina alkuvuodesta ja taas sisustusjutut pyörii kovasti mielessä. Myös kaikki kaapit ja laatikot on laitettu viime päivinä järjestykseen ja tavarat on aikalailla tiptop! Kotia on siivottu ja järjestelty oikein urakalla. Ihanaa, kun kaikki on omilla paikoillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *