Pakkomielle

Oltiin tuossa ennen joulua naapureillamme, eli vanhassa asunnossamme glögillä ja ihastuin aivan täysin heidän olohuoneen jalkalamppuun. Kyseessä on BoConceptin Woody-lattiavalaisin. Ihan mielettömän hyvännäköinen ja sopisi aivan täydellisesti meidänkin olohuoneeseen!
fe1d8fb90310646e4462cc71b6b7e191_f3777.j
Kuva: Vepsäläinen
Siis miten voi oikeasti saada yhdestä jalkalampusta tällaisen pakkomielteen. Kuinkakohan monta kertaa olen jo parin viikon aikana käynyt katsomassa voisiko käydä niin hyvä pulla, että tämä olisi alennuksessa Vepsäläisellä. No ei oo ei!

Täytyy sulatella asiaa ja jatkaa haaveilua. Vaikka toisaalta olen satavarma, että tämä on se lamppu, jota etsin jo vuosia sitten sitä löytämättä. Eli sen puolesta tämä olisi kyllä hintansa väärti. Eikös vaan olekin hieno!? Ja sopisi hienosti tuon nykyisen rumiluksen paikalle!

cats.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *