Riisuttu koti

Joulu on jo lähestulkoon riisuttu meidän kodista. Oma koti näyttää aina juhlapyhien jälkeen ihanan avaralta, freshiltä ja siistiltä. Tykkään kovasti koristella kotia juhlapyhiä varten, mutta vielä enemmän kyllä tykkään tästä pelkistetymmästä olotilasta. Sateistakin sateisemmalle perjantaille siis muutamia kotikuvia.

IMG_7726.JPG

IMG_7733.JPG

IMG_7736.JPG

IMG_7741.JPG

IMG_7749.JPG

Kävin tänään aamupäivästä ruokaostoksilla ja Cittarissa oli kaikki loput jouluvalot -70%, lähtipä mukaan yksi ihana Annon pallovalosarja, sellainen karnevaalivalotyylinen. Hauskan näköinen, pitääpi laitella kuvia myöhemmin! Mahtava koriste ainakin lasten synttäreille.

Ankeasta ilmasta huolimatta, mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *