Uusi vuosi

Uusi vuosi otettiin vastaan hyvin rauhallisesti kotona perheen kesken. Tai siis niin rauhallisesti kuin nyt kolmen alle kolmevuotiaan kanssa ikinä voi olla… Aamulla käytiin pojan kanssa kahdestaan kävelyllä ja kaupoilla, mies lähti vielä salille ennen illan herkutteluja ja äiti sai ottaa lungisti, kun kaikki lapset nukkuivat taas samaan aikaan päiväunia. Nyt on saatu hyvä rytmi ja tosiaan monena päivänä kaikki kolme nukkuvat edes jonkin aikaa samaan aikaan! Luksusta!
Illalla syötiin itse tehtyjä lohkoperunoita sekä kanakepakoita ja dippiä. Ruoan jälkeen käytiin katsomassa raketteja läheisellä urheilukentällä ja loppuilta oltiin vaan. 
uv%2Bkollaasi%2B3.jpg
IMG_7612.JPG
Tyttöjen käytyä nukkumaan, käytiin pojan kanssa vielä polttamassa muutama tähtisadetikku omalla pihalla. Poikaa kiinnosti raketit enemmän ja arvuutteli, minkä värinen näkyy seuraavaksi. Äiti siis vähän leikki…
uv%2Bkollaasi.jpg
Myöhemmin vielä vähän kuohuvaa ja shampanjamacaronsseja. Nam!
uv%2Bkollaasi2.jpg

Koti näyttää muuten taas ihanan avaralta, kuusi sai lähteä jo aatonaattona ja suurimman osan muistakin koristeista keräsin jo varastoon. Himmeli, olkitähti ja olohuoneen ison ikkunan tähdet saivat vielä jäädä. Toki joulu loppuu virallisesti vasta loppiaiseen, mutta itse tykkään mieluummin fiilistellä joulua etukäteen sekä aaton ja joulupäivät. Uuteen vuoteen mennässä kodissa vallitseva tavaranpaljous alkaa kyllä jo ahdistaa. Uusi vuosi on kiva aloittaa puhtaalta pöydältä, koristeista karsitussa kodissa!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *