Tapaninpäivän kuvia

Se alkais joulu 2014 olemaan paketoitu, tänään on jo siirrytty perus arkitouhuihin imurointeineen, pyykinpesuineen ja kauppareissuineen. Kavereiden piti tulla tänään illalla lapsineen syömään, mutta meillä on kaikki lapset melko räkäisinä, joten päätettiin suosiolla parannella rauhassa.

Toista joulupäivää me vietettiin mun siskon luona syöden ja hengaillen. Mun siskon kotona on aina jotenkin aivan erityinen tunnelma. Heillä on todella iso talo, joka on sisustettu vanhoilla huonekaluilla, kokonaisuus on ihanan kodikas ja viihtyisä. Tarjolla oli caesarsalaattia ja tapaksia ja jälkkäriksi herkuteltiin tiramisua. Eli kyllä, meidän osalta perinteisten jouluruokien syönti jäi kahteen päivään. Tänään sitten siirrytään jo salaattilinjalle meidän aikuisten osalta!

IMG_7507.JPG
IMG_7499.JPG

IMG_7503.JPG

IMG_7515.JPG

IMG_7518.JPG

IMG_7521.JPG

IMG_7531.JPG

IMG_7493.JPG

IMG_7495.JPG
tapaninp%C3%A4iv%C3%A4.jpg
Lasten serkkutytöllä puhkesi vesirokko joulupäivänä. Olivat meillä viettämässä jouluaattoa, joten päätettiin rokosta huolimatta mennä vastavierailulle, rokko kun ei edes tuntunut tyttöä itseään kovin haittaavan. Odotettavissa siis parin viikon sisään rokkoisia lapsia tässäkin taloudessa! No, toisaalta parempi, että pienenä sairastavat, itse olen sairastanut vesirokon muistaakseni viidesluokkalaisena ja muistan kyllä, että oli jo sen ikäisenä aika ikävä tauti. Kaikille tutuille siis tiedoksi, että halukkaat voivat tulla kohta hakemaan rokon pois päiväjärjestyksestä! 😉

Suunniteltiin muuten siskon luona heidän tulevaa walk-in closetia. Heillä on ylimääräisenä yksi melkein 14 neliöinen huone, josta on tarkoitus tehdä tosiaan vaatehuone. Luvassa siis myös blogin puolelle pientä vaatehuone suunnittelua pikapuolin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *