Joulusukat

Mä oon lasten saannin myötä miettinyt kovasti jouluperinteitä, sekä omasta lapsuudestani että sellaisia uusia tapoja, joiden toivoisin muodostuvan meidän perheen omiksi jouluperinteiksi. Mä olen itse kovin jouluihminen ja toivoisin pystyväni luomaan lapsilleni ihania muistoja ja perinteitä heidän lapsuutensa jouluihin.
Joulukuussa kotia koristellessa tuli mieleen, että haluaisin kotiimme koristamaan perinteiset joulusukat jokaisen etunimellä varustettuna. Vaikka takkaa meiltä ei löydy, voitaisiin nämä sukat ripustaa esille jo joulukuun alussa ja aattona jokaisen sukasta voisi löytyä esim. joulunameja. Vinkkasin asiasta käsistään kätevälle äidilleni ja nyt aattona paketista löytyi meille jokaiselle omat joulusukat! Aikuisille ruskeat ja lapsille valkoiset. Aivan ihanat!
IMG_7489.JPG
IMG_7467.JPG

IMG_7472.JPG

IMG_7486.JPG

Nämä sukat tulevat varmasti roikkumaan tulevina jouluina aina esillä!
Vaikka muuten olenkin jouluihminen, alkaa kahden päivän jälkeen ne perinteiset jouluruoat tökkimään ja tänään jo herkutellaankin siskon perheen kanssa jotain aivan muuta. Caesarsalaattia, tapaksia ja tiramisua! Nam! Herkullista tapaninpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *