Aaton tunnelmia

Oikein ihanaa joulupäivää! Toivottavasti kaikkien jouluaaton vietto on sujunut mukavissa merkeissä! Saatiin ainakin aivan ihana valkoinen joulu Etelä-Suomeenkin.
Me vietettiin aattoa mun vanhempien ja siskon perheen kanssa meillä kotona. Päivä ja ilta kului syömisen, lahjojen ja lasten leikkien parissa. Tontut olivat käyneet jättämässä muutaman paketin kuusen alle ja loput toi pukki illansuussa muorin kanssa! Kaiken kaikkiaan oikein mukava aattoilta takana!
IMG_7382.JPG

IMG_7388.JPG

joulukakku.jpg
Mulla kävi perinteisesti niin, että söin alkuruokakaloja ja mätejä niin paljon, että ei oikein jäänyt tilaa laatikoille ja muille lämpimille ruoille. Onneksi jälkkärikahveihin mennessä oli ruoka laskeutunut sen verran, että jaksoi syödä kakkua, suklaata ja mummin tekemiä lusikkaleipiä! 😉
Oikein ihanaa joulunpyhien jatkoja. Me suunnataan seuraavaksi mun isovanhempien luokse herkuttelemaan!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *