Tunnelman viimeistelijä

Täällä on vietetty kotipäivää lasten kanssa, mies on vielä tämän päivän töissä, mutta kohta alkaa kaikilla joululoma! Koristeltiin aamulla pojan kanssa joulukuusi loppuun. Aika hintsusti noita koristeita meiltä vielä löytyy, täytyy varmaan ahkerammin keräillä ihania palloja tulevina vuosina. No, vähempi on enemmän ainakin meidän kuusessa tänä vuonna.
joulukuusi%2Bkollaasi.jpg
Kuusi on luonnonkuusi vanhempieni mökiltä ja oikein passelin kokoinen meidän olohuoneeseen. Osa koristeista on lapsuudestani, osa saatu lahjaksi ja osa itse ostettuja. Sekamelska yksittäisiä kauniita palloja! Äitini toi myös kauniin jouluistutuksen.
IMG_7340.JPG

IMG_7361.JPG

IMG_7377.JPG

Kuusi on muuten saanut olla yllättävän rauhassa. Enemmän tuota isompaa kiinnostaisi käydä hipelöimässä ja ihailemassa koristeita!
Lapsuudessani kuusi koristeltiin aina vasta aattoaamuna, mutta mä en kyllä malta odottaa siihen asti, vaan kuusi pitää saada esille ajoissa! 
Joko teillä on kuusi koristeltu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *