Lasten juhlakauden vaatetus

Mä taisin juuri vastikään sanoa, että harvemmin ostan lastenvaatteita täyteen hintaan. Aloin vähän epäillä tätä itsekin, koska jo toistamiseen lyhyen ajan sisään löysin itseni kiikuttamasta lastenvaatteita Lindexin kassalle… No, eipä näitäkään nyt tavallaan tullut täyteen hintaan ostettua, kun Lindexillä oli kamppis osta 40€:lla, saat kympin alennusta. Lisäksi juhlakausi on käynnissä, joten täytyyhän lapsilla olla asianmukaiset juhlavermeet. Ja, jottei syyt lopu kesken, piti saada kivat vaatteet myös joulukorttikuvauksia varten.

juhlavaatteet.jpg

 Seli seli – ostin siis aivan ihanat juhlavaatteet lapsille! Esikoinen sai setin, jossa punaruudullinen kauluspaita, slipoveri ja kravatti, tämä pääsi heti farkkujen kanssa käyttöön serkkutytön kolmevuotispäiville. Ilman siis sitä kravattia, ei suostunut poika sitten millään laittamaan sitä kaulaansa! Kuten ei myöskään näihin joulukorttikuvauksiin, ehkä sitten edes jouluksi… Tytöille taas ostin joulunpunaiset sydänkuvioiset haalarit. Äitini osti hetki sitten tytöille ihanat setit, jossa oli myös vastaavat sydänkuvioiset housut, ne on olleet tosi ihanat ja tykkään kovasti tuosta sydänkuosista, niin päädyin valitsemaan nämä korttikuvauksia ja joulua varten. Housut saavat olla arkikäytössä nyt talven ajan.

IMG_6581.JPG

Lapset saavat edustaa joulun juhlapyhät näissä ihanissa punaisissa vaatteissa. Äidin kaapista ei punaista löydykään, joten mennään taas sillä perinteisellä musta-valkoisella!

Joko siellä on joulun juhlavaatetus mietittynä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *