DIY: Satukirja

Eilen juhlittiin lasten serkkutytön 3-vuotissynttäreitä. Lahjaksi teetin tytölle satukirjan meidän kesäretkestä Muumimaailmaan. Kirjassa pääosassa seikkailevat siis meidän esikoinen ja serkkutyttö ja tarinan kirjoitin meidän päivän kulkua mukaillen. Kirja oli erittäin mieluisa sankarille ja oli luettu iltasaduksi kahteen kertaan!

Mielestäni tämä oli kiva lahjaidea ja kirjaa oli hauska tehdä. Varmasti käytän ideaa vielä uudestaankin. Tässä myös hyvä joululahjavinkki! Tilasin kirjan Ifolorilta ja varmaan ehtii vielä omansa teettää ennen joulua.

Siskoni oli muuten tehnyt aivan ihanan sokerimassakuorrutteisen kissakakun tytölleen, tästä vielä myöhemmin kuvia!

IMG_5258.JPGIMG_5257.JPG
 
IMG_5262.JPG

IMG_5263.JPG

IMG_5265.JPG

IMG_5266.JPG

IMG_5267.JPG

IMG_5269.JPG

IMG_5273.JPG
Tänään päivä aloitettiin napsimalla joulukorttikuvia ja saatiinkin muutama todella onnistunut yhteiskuva lapsukaisista. Tähän aikaan vuodesta kuvaaminen on kyllä todella haastavaa, onneksi saatiin raksalampulla tuotua vähän lisävaloa kuviin. Sain myös laitettua pojan joulukalenterin esille roikkumaan, myös tästä valmiista toteutuksesta kuvia myöhemmin. Poikaa taitaa jo vähän jännittää, mitä pusseista paljastuu! Taisipa joku tonttukin käydä ikkunan takana tänään kurkistelemassa! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *