Vieroitusoireita

bloggaamisesta nimittäin. On tämä vaan niin koukuttavaa puuhaa, että uuden virtapiuhan matkatessa edelleen jossain Saksan ja Suomen välillä, ehtii jo tulla ikävä kirjoittamista. Olen luonnostellut postauksia perinteiseen tyyliin a4:lle, mikä on toisaalta myös mukavaa puuhaa. Yleensä kun ei tule kauppalappuja ihmeempiä käsin kirjoitettua!

Kunhan se (kauan!) odotettu virtapiuha vihdoin saapuu, on luvassa juttua ainakin meidän juuri 8 kuukautta täyttäneistä neideistä, äidin vaatteista ja vastaus Luona-blogin Lauran antamaan haasteeseen. Ehkä myös jotain päivä meidän kanssa -tyyppistä juttua!

Kohta kimpsut ja kampsut kasaan ja Helsinkiin lounastamaan ihanassa kaksosäitiseurassa! Mukavaa keskiviikon jatkoa!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *