Tylliä tytöille

Pyörähdin yksi päivä ohimennen Lindexillä ja iskin silmäni aivan valloittaviin tyllihelmaisiin bodeihin. Harvemmin ostan mitään lasten vaatteita täyteen hintaan, mutta nämä ihanuudet kolahti niin kovaa, että oli pakko kiikuttaa kassalle. Lasten serkkutytön synttärit on tän kuun lopussa ja nämä bodyt tulevat olemaan meidän pienten neitien juhlavaatteet.
IMG_6076.JPG
IMG_6075.JPG

kollaasi.jpg
Tällaiset bodymekot on mun suosikkeja, käteviä käytössä, kun ei masu ja selkä ole paljaana, mutta silti saa puettua mekot tyttöjen päälle. Aivan ihanat! Ja ihanaa, kun sai hyvällä omallatunnolla ostaa molemmat ihanuudet, kun on kaksi pientä tyttöä puettavana! Yhden kohdalla olisi ollut vaikea päättää kumman ostaa… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *