Perintökaappi

Äitini toivoi pääsevänsä eroon heille ylimääräisestä vanhasta kaapista ja päädyin ottamaan sen meille kokeiluun. Aluksi ajattelin, ettei kaapille ole sopivaa paikkaa, mutta lasten leikkikeittiö sai siirtyä äidin sisustamisen tieltä sohvan takana olevaan tilaan ja kaapille löytyi oikein mainio paikka olohuoneesta. Samalla sain äidiltäni tuon suuren Karhulan keittiötölkin. Kuvista poiketen purkkiin päätyi lopulta jouluvalosarja, joka toimii ihanana tunnelmanluojana jo nyt marraskuussa.
IMG_6044.JPG

IMG_6047.JPG

Uuden ja vanhan yhdisteleminen sisustuksessa on jo pitkään miellyttänyt. Miehen ja mun ensimmäinen yhteinen koti oli pieni kaksio, joka sisustettiin hyvin musta-valkoisesti, graafisia kuoseja, lasia ja kromia. Sisustustyylini on pehmentynyt näistä vuosista huomattavasti ja nykyään pidän paljon tällaisista vanhoista huonekaluista ja esineistä. Onhan meillä vieläkin jonkin verran mustaa ja etenkin valkoista, mutta nykyään pidän paljon myös puun sävyjen tuomasta lämmöstä ja harmaan eri sävyistä. Uskon, että tämänkaltainen tyyli tulee säilymään meillä vielä pitkään.

IMG_6048.JPG

IMG_6051.JPG
Kaappiin päätyi kynttilät ja muutama ylimääräinen tuikkukippo. Nyt ovat kynttilät helposti käden ulottuvilla, näitä kun tulee poltettua tähän aikaan vuodesta joka ilta. Myös paksu villahuopa on jo kaivettu kesäsäilöstä käyttöön. Huopa on Barker Textilesin 100% villahuopa, ostettu useampi vuosi sitten Kodin1:stä. Meillä on aika viileää alakerrassa näin syksyisin ja talvisin, mutta tuon peiton alla ei kyllä pääse palelemaan, on ihan mahdottoman lämmin! Harmaa vaasi on myös usemman vuoden takainen ostos Iskusta. Katsotaan kauanko saa olla lattialla rauhassa, tytöt ovat menneet jo jonkun aikaa melko lujaa… Tällaiset esineet ovat kuitenkin toistaiseksi saaneet olla rauhassa, eniten kiinnostaa isoveljen isot autot yms värikkäät lelut!

Mitäs tykkäät, kun samalta seinustalta löytyy sekä vanhoja huonekaluja että Ikean korkeakiiltoa?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *