Piianpeili

Mun vanha piianpeili on majailut vanhempieni luona ties kuinka monta vuotta käyttämättömänä, kunnes eilen toin sen kotiin koristamaan tyttöjen huonetta. Meillä on ollut mun siskon kanssa samanlaiset ja sisko on omansa vienyt tyttönsä huoneeseen jo aiemmin. Mä en jotenkin nähnyt omaani meillä, kun esikoinen on poika. Nyt kuitenkin meidän kaksi pientä neitiä saivat ihanan peilin huoneeseensa odottamaan peilaajien kasvua isoiksi tytöiksi.

IMG_6021.JPG

Tytöt saivat kuvassa näkyvät korut ”kummeiltansa” nimiäislahjoiksi ja nämä kauniit korut pääsivät paraatipaikalle piianpeilin päälle. Toisella helmikaulakoru ja toisella Kalevalan rannekoru. Laatikosta löytyy vielä jotain mun vanhoja käyttämättä jääneitä rihkamakoruja odottamassa prinsessaleikkejä.

IMG_6033.JPG

IMG_6024.JPG

IMG_6029.JPG

Ihanaa, että äiti on säästänyt tällaisia kivoja juttuja meidän lapsuudesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *