Lauantain asu

Viime lauantaina vein pojan mummilaan yökylään ja jätin tytöt isin hoiviin kotiin suunnatessani itse illaksi Helsinkiin tapaamaan vanhoja työkavereita. Olipa mukava pitkästä aikaa vähän laittautua ja vetästä päällensä jotain muuta kuin koti- tai treenivaatteet!
Poika oli toista kertaa elämänsä aikana yökyläilemässä ja hyvin oli tämäkin kerta mennyt. Ruoka ja uni maistuu hyvin mummilassa!
kollaasi.jpg
IMG_5894.JPG
IMG_5897.JPG

IMG_5913.JPG
IMG_5883.JPG
Kenkiä, huivia ja laukkua lukuunottamatta kaikki vaatteet ovat uusia hankintoja tältä syksyltä. Kiloja on lähtenyt nyt yhdeksän ja hoikistumisen myötä on tullut palkittua itseäni useammallakin uudella vaatteella. Vahapintaiset farkut ovat olleet himotuksen kohteena jo pitkään, mutta vasta nyt raskauskilojen karistua viitsin sellaiset ostaa. Kaikki nämä vaatteet koen hyviksi vaatekaapin perusvaatteiksi, jotka sopivat moneen menoon.
Nyt syksyllä tuli hankittua myös villakangastakki täydentämään talvipukeutumista. Jahkailin pitkään takin ostamista, sillä en osannut päättää raaskinko panostaa vai pihistänkö. Päädyin pihistämään ja ostin H&M:n beigen takin. Takki on kauniin mallinen ja istuu päälle hyvin. Lasten kanssa kotona ollessa ei villakangastakille ole niin paljon käyttöä, joten toivon, että takki säilyy hyvänä useamman vuoden keinomateriaalista huolimatta.

Hyvin perusasu, joka kuitenkin näin kotiäidin näkökulmasta tuntuu heti vähän fiinimmältä! Mitäs pidät?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *