Suunnitelmat uusiksi – pieni muutos olohuoneessa

Suunnitelmat ikkunanpokien suhteen menivät uusiksi ja tämän myötä olohuone koki pienen muutoksen. Olin suunnitellut kahdesta vanhasta ikkunanpokasta liinavaatekaapin ovia, mutta mittailtuani pokia, totesin ne tähän tarkoitukseen aivan liian korkeiksi. Kaapista olisi tullut noin 130cm korkea ja vain alle metrin leveä. Ei siis ollenkaan sopivan kokoinen meidän makuuhuoneeseen.
Ikkunanpokat ovat kuitenkin aivan ihanat ja, koska mielikuvitus ei riittänyt omaperäisempään ratkaisuun, päädyin laittamaan toisen seinälle senkin yläpuolelle. Sopii tähän erittäin kauniisti ja tunnelma on jotenkin paljon rauhallisempi, kuin Vallilan kangastaululla.
IMG_5860.JPG

IMG_5867.JPG

IMG_5872.JPG

IMG_5874.JPG

IMG_5881.JPG

Pokat näyttävät seinällä paljaanakin kauniilta, mutta näihinhän voi kiinnittää vaikka valokuvia, jouluvalot tai ruutuihin voi kirjoittaa jotain Granitin lasitussilla.
Mitäs pidät muutoksesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *