Helppo lakkaus lyhyisiin kynsiin

IMG_5711.JPG
Kynsien lakkaus lasten uniaikaan on yksi kivoimmista rentoutumiskeinoista! Se on jotenkin ihanaa pientä näpräämistä ja onnistunut lakkaus ilahduttaa kynsissä monta päivää. Huoliteltujen kynsien myötä olo on aina vähän laittautuneempi.
Mun kynnet on viime aikoina ollut aika huonossa kunnossa ja vaikka ne kasvavat vauhdilla, ovat kynnet pehmeät ja lohkeavat helposti. Oonkin siis yrittänyt pitää kynnet melko lyhyinä. Lyhyisiinkin kynsiin saa kuitenkin tehtyä helposti lakkauksen, jossa on joku juttu. Nyt käytin pohjalle Essien nuden sävyistä Saint Tropez lakkaa ja tein päälle valkoiset ja hopeiset viirut Kissin koristelulakoilla. Päälle vielä kirkas päällyslakka niin lopputulos säilyy kauemmin.
IMG_5713.JPG
Tuo nuden sävy on ainut Essien lakka, joka multa löytyy, mutta olen ollut todella tyytyväinen sen kestävyyteen. Nämä kuvat otin neljä päivää lakkaamisen jälkeen ja yllättävän hyvinä on pysyneet, vaikka aika monta kertaa päivässä lotraa vedellä ja pesuaineilla. Varmaan seuraavankin kerran uutta kynsilakkaa ostaessa raaskin satsata tähän merkkiin.

Tänään taidankin laittaa uudet lakat kynsiin, huomenna tämä äiti pääsee omiin iltamenoihinsa, poika menee mummolaan yökylään ja tytöt jäävät isin kanssa kotiin. Sunnuntaina vielä luvassa Nosh-kutsut siskon luona! Kiva viikonloppu siis luvassa!

Oikein ihanaa viikonloppua muillekin!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *