Terveellinen lehtikaalismoothie

Rahka on jäänyt Superdieetin myötä vakioksi ruokavaliooni, syön päivässä vähintään yhden rahkan, joko aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Yksi ilta päätin vähän tuunata iltapalarahkaa ja heitin sen banaanin, mustikoiden ja lehtikaalin kanssa blenderiin ja pyöräytin meille terveelliset iltapalasmoothiet. Tässä siis jälleen yksi reseptikokeilu teillekin jaettavaksi!
IMG_5660.JPG

IMG_5664.JPG

250 g rahkaa
2 isoa lehtikaalin lehteä
puolikas banaani
0,25 L mustikoita
1 tl hunajaa
1 tl Maca jauhetta
vettä

Ohjemäärät on hyvin suurpiirteisiä, tein smoothiet täysin mutulla. Vettä kannattaa lisätä oman maun mukaan, kuinka juoksevasta smoothiestä pitää. Ohjeella tulee kaksi annosta.

Lehtikaali on nyt tosi trendikäs vihannes ja sopii hyvin myös smoothien sekaan. Lehtikaalin ravintoarvot ovat todella hyvät, siinä on paljon rautaa, C-vitamiinia ja proteiinia. Lehtikaalia kannattaa keittää hetki ennen smoothieen laittoa, jolloin se pehmenee eikä smoothieen jää kovia paloja. Keittämisen jälkeen poista vielä keskiruoti.

Todella herkullinen iltapala, jossa ravintoarvot ovat ainakin kohdillaan!

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *