Sisustusprojekteja

Voi, kun jostain saisi vuorokauteeen hieman lisätunteja. Mielellään sellaisia, jolloin kaikki lapset nukkuisivat samaan aikaan… Olisi nimittäin muutama kiva projekti toteutettavana tämän arjen pyörityksen lisäksi.

Nämä oli kyllä jo kesäloman to do-listalla, mutta jotenkin se kesäloma vaan hurahti kaikkea muuta touhuten, joten nämä projektit jäivät.

Varastossa odottelee edelleen pari vanhaa ikkunanpokaa, joista olisi tarkoitus tuunata kaapinovet meidän makuuhuoneeseen tulevaan liinavaatekaappiin. Rungoksi olen ajatellut valkoiseksi maalattua raakalautaa. Raakalautaa kun löytyy makuuhuoneesta jo ennestään.

IMG_5439.JPG

IMG_5442.JPG

IMG_5444.JPG

Maanantaina saatiin kuitenkin toteutettua yksi projekti pois listalta, nimittäin heinäseivästikkaat, joiden tekoa olen suunnitellut jo varmaan vuoden verran! Näistä lisää myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *