Hullarit 8.-12.10!

Viime perjantaina linnoittauduin sohvalle kahvikupin ja keltaisen postilaatikkoon juuri tipahtaneet lätyskän kanssa. Syksyn hullut päivät starttaa siis taas huomenna! Jes, mun suosikkialennuspäivät!
Viime vuosina olen tehnyt hyviä täsmäostoksia hulluilta päiviltä etenkin lapsille. Yleensä katson muutaman hyvän tärpin, joiden perässä lähden tiettynä päivänä. Itse en jaksa vaatteita sinne ryysikseen lähteä sovittamaan, mutta yleensä sieltä löytää lisäksi heräteostoksina kivoja lastenvaatteita, etenkin Bogin ja Name itin. 
lapsille%2Bhullut%2Bp%C3%A4iv%C3%A4t.jpg
Pojalle ajattelin tänä vuonna mennä metsästämään hulluilta päiviltä talvikengät, etenkin nuo Vikingin Gore-Texit kiinnostavat. Tytöt puolestaan tarvitsisivat ainakin 74 senttisiä bodeja. Alesta löytyy myös ihania Muumi -tuotteita sekä lasten kirjoja.

%C3%A4idille%2Bhullut%2Bp%C3%A4iv%C3%A4t
Jokavuotinen ostos on ollut Tigin jättikokoiset shampoot ja Sensain tuplapakkaus ripsaria, nämä täytyy hakea taas tänäkin vuonna. Muita upeita löytöjä on tuo Ted Bakerin villakangastakki ja laukku sekä Clarksin nilkkurit. Nuo Gantin miesten kellot on tosi kivoja, viime vuonna ostin saman ruskealla nahkarannekkeella. Tosi kiva käytössä! Urheiluvaatteita on myös aina paljon alessa, ja nyt ostoslistalla on ainakin treenikengät. Shock Abrorberit on myös hyvässä alessa! Ja Peakin parka!
hullut%2Bp%C3%A4iv%C3%A4t%2Bkotiin.jpg
Marimekon iki-ihania kuppeja löytyy myös alesta, näitä meiltä löytyy jo tarpeeksi, mutta nuo keittiöpyyhkeet sopisivat kauniiksi lisäksi simppeliin keittiöön!
Joko sä oot katsastanut keltaisen kuvaston?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *