DIY: Joulukortit

Joo, olen tosi ajoissa – tiedän! Mutta siis tämän vuoden joulukortit on jo askarreltu. Ja koska muutama muukin tunnustautui jo odottavansa joulua, niin jaanpa tämän nyt jo teille, jos joku haluaa napata tästä jotain ideaa omiin askarteluihinsa. Vielä lähempänä joulua olisi tarkoitus ottaa lapsista yhteiskuva kortin sisään liimattavaksi. En vaan malttanut olla tekemättä näitä valmiiksi, kun iski inspiraatio millaiset kortit tänä vuonna haluan ja tilasin tarvikkeet valmiiksi.  Näistä tuli mielestäni oikein kauniit, hieman vintage tyyliset. Tällä tyylillä voisi hyvin tehdä myös esimerkiksi hääkutsukortteja tms.
Noita sydän ja lumihiutalekoristeita tein jo viime jouluksi Clasusta ostetusta massasta. Tämä kuivuu huoneenlämmössä ja on helppo työstää. Apuna käytin piparkakkumuotteja. Pitsiteipit ja tagit tilasin Teippitarhasta, helmiäiskorttipohjat ja ääriviivatarrat Sinellistä. Narua löytyi valmiina itseltäni, oliskohan joskus aikoinaan Tiimarista ostettu. Tagit teippasin korttiin kiinni, mutta massakoriste roikkuu vain narun varassa.
DIY%2Bjoulukortit.JPG
DIY%2Bjoulukortit%2B2.JPG

DIY%2Bjoulukortit%2B3.JPG

Ja hei, parin kuukauden päästähän nää pitää jo lähettää!
Ei siis ehkä sittenkään niin ajoissa! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *