Industrial inspiraatio

Rouheaa tummaa puuta, putkia, metallia ja vanhoja teollisuuskalusteita. Industrial -tyyli jakaa varmasti mielipiteitä karuudellaan. Täydellinen industrial -tyyli sopii tietysti parhaiten suuriin ja avariin loft-asuntoihin, mutta pieninä määrinä se sopii mielestäni myös ihan tavallisiin asuntoihin. Itseäni tyyli kiehtoo kovasti, vaikka en ihan näin karua sisustusta koekaan omaksi. Keräsin Pinterestistä inspiroivia kuvia industrial -tyyliin.
industrial%2Bstyle.jpg
Kuvat Pinterest
Näissä kuvissa etenkin nuo portaat, halkoteline ja betonikantaiset lamput ovat todella hienoja. Vaaterekki olisi myös upea, jos olisi iso vaatehuone, jonne sen asettaisi. Itse en oikein lämpeä nyt niin suosittuun tyyliin pitää vaatteita esillä rekissä makuuhuoneessa.

 Pieniä tyyliin sopivia esineitä sekä myös huonekaluja löytyy monesta ketjusta. Pienillä jutuilla saa luotua industrial -tyylin rouheutta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

industrial%2Bstyle%2B2.jpg
Kuvat Granit ja Kodin1

industrial%2Bstyle%2B3.jpg
Kuvat Granit ja Clas Ohlson

Mitä mieltä sä oot industrial tyylistä? Kolahtaako vai onko liian karua?
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *