Koti siivouspäivänä

Mä olen koti-ihminen ja kotona mieli lepää – kunhan on siistiä! Onneksi mä kuitenkin tykkään siivoamisesta ja pyrinkin  imuroimaan ja pesemään vessat kaksi kertaa viikossa, yleensä tiistaisin ja perjantaisin. Toisena päivänä tulee myös pestyä alakerran lattiat. Yläkerta tulee imuroitua hävettävän harvoin. Useimmiten lakanoiden vaihto viikolla, eli joka toinen viikko. 
Siivouspäivän jälkeen myös ihastuu kotiin joka viikko uudestaan. Tykkään meidän kodissa etenkin alakerrasta, joka on isoa yhtenäistä tilaa ja todella valoisa. Suomen kaunein koti -ohjelman tapaan asettaisin punaisen maton tuohon harmaaseen nojatuoliin ikkunan alla. Se on mun lempipaikka kotona.
IMG_5320.JPG
Koko viime viikko meni aikalailla sairastaessa ja puolikuntoisena hoidin vain pakolliset kotihommat, imurointi sai siis jäädä miehen viikonlopun puhteeksi. Onneksi mies on kuitenkin paljon huolellisempi tällaisissa asioissa kuin minä ja nyt on kyllä joka nurkka ja lattialistan pätkän päällinen sekä pyykinpesukoneen tausta imuroitu.
IMG_5331.JPG
IMG_5324.JPG

IMG_5327.JPG

IMG_5335.JPG

IMG_5342.JPG

IMG_5344.JPG

Kynttilät ja lyhdyt on jo kaivettu varastosta tunnelmaa tuomaan. Ja useampana iltana on jo tullut sytytettyä myös nuo ihanat Happy Lightsit. Pienillä asioilla saa luotua kotiin ihanaa tunnelmaa. Kuten myös noilla viikonlopun kauppareissulla ostetuilla neilikoilla.

Arjen pieniä kaunistuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *