Superdieetti – viimeinen viikkokatsaus

Viimeinen viikko meni treenien osalta vähän mönkään, kun olin koko viikon flunssassa ja vatsataudissa. Vatsatautisena ei myöskään salaatit ja proteiinit maistuneet, joten perjantaina ja lauantaina tuli syötyä dieetistä poiketen myös tomaattikeittoa ja pari leipää. Toisaalta tämä tuntui hienoiselta luovutukselta aivan viime metreillä, mutta kyllä sairaana täytyy voida jotain myönnytyksiä tehdä!
Kokonaispainonpudotus kahdeksassa viikossa oli 7,1kg. Kaksi ensimmäistä viikkoa menin siis idealla hiilarit ja kaikki ylimääräinen pois ja seuraavat kuusi viikkoa Superdieetin ohjeiden mukaan. Olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen, vaikka vielä tavoitteenani onkin pudottaa muutama kilo. Olo on huomattavasti kevyempi, kiinteämpi ja freshimpi ja mikä itselle tärkeintä, että koko vaatekaapin sisältö on jälleen käytettävissä, eli omat vanhat mitat ennen raskautta on saavutettu!

Kuten eilen kavereille kahvikupin äressä sanoinkin, oli tärkein motivaattorini dieettiä aloittaessani juurikin vanhoihin vaatteisiin mahtuminen. Koin, että jos ei nyt aloita painonpudotusta, joutuu oikeasti lähteä ostamaan isompia vaatteita. Tämän taas henkisesti olisin kokenut luovutuksena raskauskiloja kohtaan.

Kilojen putoamisen lisäksi Superdieetin hyöty on ehdottomasti säännöllisen ateriarytmin uudelleen löytyminen. Tästä aion ehdottomasti pitää kiinni. Toinen tärkeä asia, jota tuli opeteltua uudestaan, on riittävä veden juonti. Mikäköhän siinä on niin vaikeaa muistaa juoda se pari-kolme litraa vettä päivässä!? Kolmantena aion jatkossakin varmistaa riittävän proteiinin saannin jokaisella aterialla aineenvaihdunnan ylläpitämiseksi. Huomasin myös, että leipä ja liialliset hiilarit ovat kyllä se syy aiemmalle turvonneelle ololle, eli valitettvasti tämän leivänmussuttajan on todellakin jätettävä leivän syönti vain herkutteluhetkiin.

Enää en aio kuitenkaan noudattaa täysin SD:n ruokavaliota, enkä aio ruokia punnita tai laskea kaloreita. Kokeilen, millä tahdilla nuo muutamat kilot tavoitteestani saisin putoamaan ja mikäli paino ei putoa muutamaan viikkoon, jatkan SD:n ohjeilla.

Oman kokemuksen perusteella voin kyllä ehdottomasti suositella Superdieettin osallistumista, mikäli löytyy ylimääräisiä kiloja pudotettavaksi. Tämä on kyllä melko idioottivarma tapa keventyä, mikäli ohjeita oikeasti noudattaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *