Kakkuja kaksosille

Muutamassa blogissa on nyt viime aikoina vilahdellut ihania kuvia kaksosten ensimmäisistä synttäreistä, mikä on saanut itsenikin jo hieman suunnittelemaan tyttöjen ensimmäisiä juhlia. Meillä niihin on vielä aikaa, tytöt kun täyttävät yksi vasta ensi vuoden maaliskuussa. Mutta loppuvuosihan menee joulun suunnittelussa ja odottelussa, ja siitä kun on selvitty niin sittenhän synttärit on jo ihan ovella! Eli täysin perusteltua suoda muutama ajatus tyttöjen synttäreihin puoli vuotta etuajassa!
Vielä en ole päättänyt haluanko tytöille omat kakut vai yhteisen, mutta Pinterestistä olen löytänyt useitakin kauniita toetutuksia kaksosten kakuista, tässä muutamia esimerkkejä.
kakut.jpg
Kuvat Pinterest
Itsehän en todellakaan tällaisia luomuksia osaa tehdä, joten tilaukseen kakku menee varmasti. Olenkin jo yrittänyt googlailla hyviä kakuntekijöitä ja Marsispossun blogista löytyy ainakin aivan upeita kakkuja, joita hän tekee tilauksesta! 
Pastellisävyjä, pompomeja, ilmapalloja – näitä synttäreille tulee ainakin. Ja lisäksi koristeiksi tällaiset ihanat liitutaulut tyttöjen ensimmäisestä vuodesta, pituudet, painot ja taidot:
0e5e0e9ee29f98b8436d784a00c4ddd2.jpg
Kuva Pinterest
Juhlien suunnittelu ja järjestäminen on kyllä niin ihanaa!
Käyhän lisäksi kurkkaamassa blogimammojen lasten kakkuja:
Pikku naisia -blogin tytöillä oli ihanan hempeä vaaleanpunainen kakku kauniilla koristeilla.
Elämää ja unelmia -blogin tytöillä ihanat pallokoristeiset omat kakut.
Mistä on pienet pojat tehty -blogin pojilla taas veikeä pöllökakku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *