Joulufiilistelyä!

Kolme kuukautta jouluun, saahan alkaa jo fiilistelemään? Mä oon tosi jouluihminen ja tykkään koristellä kotia, ostaa ja paketoida lahjoja ja fiilistellä tulevaa aattoa jo heti joulukuun alusta. Jostain syystä tänä vuonna ajatukset on joulussa jo syyskuussa…
Tehtiin viikonloppuna ensimmäinen joululahjaostoskin. Suunnittelin jo viime vuonna joulukalenterin tekemistä pojalle, mutta jostain syystä jäi vain ajatuksen tasolle. Mutta nyt olen ajoissa ja aion sen toteuttaa! Hyödynnettiin Cittarin -25% leluista -tarjous ja ostettiin pojalle muumitalo. Muumitalon mukana on paljon hahmoja ja muuta tarviketta. Laitan nuo hahmot ja tarvikkeet joulukalenterin täytteeksi ja jouluaattona poika saa sitten itse talon! Vielä pitäisi keksiä jokin kiva tapa toteuttaa itse kalenteri. Onneksi Pinterest on pullollaan kaikkia kivoja DIY -ideoita.
Muumitalo tuleekin olemaan ainut lahja pojalle meiltä vanhemmilta. Viime vuonna lahjojen määrä meni vähän överiksi, eikä tuon ikäinen vielä jaksa keskittyä moneen pakettiin. Viimeksi poika avasi heti ensimmäiseksi sen kaikkein mieluisimmaksi osoittautuneen lahjan, eli paloauton. Ei oikein malttanut leikeiltään muita sitten avatakaan.
Tämä tulee myös olemaan tyttöjen ensimmäinen joulu. Aaton tulemme todennäköisesti viettämään meillä kotona mun siskon perheen ja meidän vanhempien kanssa. Pienten kanssa kun on helpompi olla kotona, josta löytyy syöttötuolit ja muut tarvikkeet. Tytöt saa laitettua myös ajoissa nukkumaan omiin sänkyihinsä. On siis myös vielä enemmän syytä koristella ja panostaa, kun aaton viettää kotona ja tulee vieraita. Täytyy tosin miettiä, kuinka järkevää on hankkia joulukuusta, kun nuo kaksi pienintä todennäköisesti liikkuvat jo aika vauhdilla silloin! Toinen onkin muuten jo liikekannalla ja ryömii eteenpäin hitaasti, mutta varmasti!

joulu.jpg
Kuvat Pinterest
Löytyykö ruudun takaa muita jouluihmisiä? 
Sanokaa, etten ole ainut, jolla on ajatukset jo joulussa!

P.s. En tiedä kehtaanko myöntää, mutta joulukortitkin on jo askarreltu… Laitan niistä postausta myöhemmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *