Ikuinen matkakuume

Välillä tässä arjen pyörityksessä iskee kauhea matkakuume ja olisi valmis pakkaamaan lapset ja laukut samantien lentokoneeseen. Realiteetit tulee kuitenkin hyvin nopeasti vastaan ja onkin todettu, että ei missään nimessä ainakaan vuoteen lähdetä reissuun. Vaikka asennoituisi miten, matkustaminen kolmen pienen kanssa kun tuskin on kovinkaan rentouttavaa.

dam+kollaasi.jpg
Amsterdam

lontoo+kollaasi.jpg
Lontoo

Itse tykkään enemmän kaupunki- kuin rantakohteista ja kaupunkilomalle haluaisin lastenkin kanssa lähteä. Yksi suosikki ylitse muiden olisi Kööpenhamina, jossa ei ole tullut vielä käytyä. Tähän reissuun voisi yhdistää Legolandian, joka olisi muutaman vuoden päästä varmasti aika hitti ainakin pojalle.

praha+kollaasi.jpg
Praha

Toinen kiva kohde lasten kanssa voisi olla Pariisin Disneyland. Pariisi itsessään ei ole mikään mun lempikaupunki, mutta Disneyland olisi varmasti kokemisen arvoinen myös aikuisille!

Kaupunkilomien lisäksi houkuttelisi ajatus talon vuokraamisesta esim. Pohjois-Italiasta. Tällaisesta olen kuullut useitakin hyviä kokemuksia. Toisen lapsiperheen kanssa kun lähtisi matkaan olisi kustannukset varmasti inhimilliset, lapsilla olisi seuraa ja aikuisetkin voisi saada omaa aikaa, jos lastenhoidossa vuoroteltaisiin.

rooma.JPG
Rooma

Ennen lapsia käytiin miehen kanssa vuosittain, joskus parikin kertaa vuodessa reissussa jossain päin Eurooppaa. Yhdessä on käyty perus Tukholman ja Tallinnan lisäksi Pariisissa, Amsterdamissa, Roomassa, Lontoossa ja Prahassa. Kuvat näiltä reissuilta.

 Missä te olette reissanneet pienten lasten kanssa?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *