Takaisin treenaamaan!

WP_001302.jpg

Flunssa alkaa olla selätetty ja tänään uskaltauduin tekemään kevyttä treeniä salille. Neljä päivää on siis menty Superdieettiä pelkän ruokavalion voimin ja sitäkään en ole nyt niin pilkuntarkasti noudattanut. Flunssaisena ei ole oikein ruoka maistunut, joten jotain ohjeiden mukaista on jäänyt syömättä. Flunssalääkettä enempää en ole kyllä ylimääräistä suuhuni laittanut, joten toivotaan, että jotain tulosta saadaan tälläkin viikolla!

Ihmismieli toimii välillä ärsyttävän pessimistisesti. Kun flunssa iski päälle, tuli kauhea epäonnistumisen tunne ja ahdistus siitä, että treenaamiseen tulee taukoa. Vaikka eipä tässä nyt monen päivän taukoa tullut ja nyt takaisin treenaamaan päästyäni on motivaatio taas huipussaan!

Motivaatiota lisää myös se, että tänään lasten nukkuessa päiväunia sovittelin omia vaatteitani ja totesin, että kaikki farkut ja hameet mahtuvat jälleen päälle! Omista vanhoista vaatteista ne saavutetut tulokset kyllä näkyy parhaiten.

Tuo blogissakin jo näkynyt hyvän mielen vaatekaappi -projekti on ollut omassa mielessä aika vahvasti jo koko tämän vuoden ja nyt omien vanhojen mittojen lähestyessä, ajatukset suuntaa koko ajan vahvemmin vaatteisiin ja pukeutumiseen. Oman vaatekaapin sisältö alkaa taas näyttämään melko kattavalta! Blogissa tuleekin nyt aika paljon näkymään ajatuksia aiheen tiimoilta.

Mukavaa viikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *