Äidin talvivaatetus hakusessa

Lasten tulevan talven vaatetus on jo kunnossa, joten on aika paneutua omiin talvivaatemietintöihin. Ennen lapsia pärjäsin talvien työmatkat villakangastakilla ja muun ulkoilun monta vuotta vanhalla ohuehkolla untuvatakilla. Viime talvena kaksosmahani ei mahtunut millään vanhoihin takkeihini ja kuljinkin talven kaverilta lainassa olleessa äitiystakissa. Roomasta monta vuotta sitten ostetun ohuen villakangastakin laitoin viime vuonna kierrätykseen, se oli jo todellakin parhaat päivänsä nähnyt. Tänä vuonna onkin sitten edessä sekä siistin villakangastakin, että lasten kanssa ulkoiluun sopivan takin metsästys edessä.
Keräsin muutamia suosikkeja netistä ja nyt pitäisikin ajoissa tehdä hankinnat, ennen kuin omat koot loppuvat.
ulkoilutakki%2Bkollaasi.jpg
Kuvat Intersport, Stadium ja Scandinavian Outdoor Store

Ulkoilutakille on tulevana vuonna varmasti eniten käyttöä ja tähän ajattelinkin panostaa ettei pihalla tarvitse värjötellä ja jotta takki palvelisi monta tulevaa vuotta. Parkatakit miellyttävät silmää ehkä eniten, mutta ylärivissä olevat Altituden laskettelutakit ovat myös todella kivan näköisiä. Minähän en ole mikään suuri talviurheilun ystävä, laskettelemassa olen käynyt tasan kerran (mieheni pakottamana) jokunen vuosi sitten, joten laskettelutakkia multa ei ole koskaan löytynyt. Ylärivissä oikealla Didriksonsin parka, alarivissä vasemmalta oikealle Peak, Fjällräven sekä Jack Wolfskin. Näistä ehkä kuitenkin kivoimmat Peak tai Jack Wolfskin.

villakngastakki%2Bkollaasi.jpg
Kuvat Zalando
Koko talvea ei ole tarkoitus pihalla viettää ja siistimpään menoon tarvitsen ehdottomasti villakangastakin. Zalandon valikoimista löytyi kaksi kivaa vaihtoehtoa, vasemmalla Mexxin lyhyt takki sekä oikealla Onlyn pidempi malli. Perinteisiä villakangastakkejahan löytyy vaikka millä mitalla, itse kuitenkin tykkään, että kauluksessa on ”jokin juttu”, eli ei sellaista perinteistä kaulusta. Tuo Mexxin takki on todella kaunis ja palvelisi varmasti tulevaisuudessa myös työmatkoilla.
Uusia asustehankintoja ei tulevaksi talveksi tarvitse tehdä, villahuiveja, pipoja ja käsineitä löytyy jo valmiina, mutta ehkäpä jotkut toppahousut on vielä itsellekin hankittava… Sitten pitäisi äidinkin tarjeta pihalla!
Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *