Treenivaatetus kuntoon!

Tällä hetkellä ei puutu motivaatiota treenaamisen suhteen, mutta välillä motivaation ollessa nollissa, saa ihan uutta puhtia treenaamiseen uusien treenivaatteiden kautta. Materialisti mikä materialisti…

Päivitystä kaipaisi ainakin treenikengät ja muutama paita olisi myös hankintalistalla. Nettikaupoista löytyikin tosi kivoja vaihtoehtoja!

treenikeng%C3%A4t%2Bkollaasi.jpg
Kuvat Intersport ja Stadium

treenivaatteet.jpg
Kuvat: H&M, Stadium, XXL

urheilurintsikat%2Bkollaasi.jpg
Kuvat: Stadium

Jostain kumman syystä huomio kiinnittyi vain mustiin ja pinkkeihin treenikuteisiin, taitaa olla mun suosikkivärit urheiluvaatteissa…

Itse olen suosinut treenaamisessa h&m:n treenihousuja sekä Adidaksen ja Puman t-paitoja. Salikenkinä on varmaan viisi vuotta vanhat Niket, jotka kyllä pitäisi päivittää uusiin. Nämä on meinaa ainoat kengät, jotka taitaa jääneet pieniksi raskauksien myötä. Vaikka ei mulla kyllä muutoin ole jalka kasvanut, ja muut vanhat kengät sopii yhä!

Shock Absorberit on ihan parhaat urheilurintsikat ja sopii hyvin myös juoksemiseen. Hyvät urheilurintsikat on kyllä ihan ehdottomat! Mulla on käytössä eri malli kuin kuvassa, mutta tuo näyttäisi hyvältä etenkin salille. Nuo addut on ainakin todella suloisen väriset!

Täytyykin ottaa lähipäivinä suunnaksi Intersport ja Stadium, niin kivoja vaihtoehtoja tästä löytyi!

Vaikuttaako muilla uudet pirtsakan väriset vaatteet treenifiilikseen?

Paula / Viisikko - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *