Superdieetti – ensimmäinen viikkokatsaus

Ensimmäinen viikko superdieettiä takana ja fiilis on todella hyvä. Ruokavaliota olen noudattanut pilkulleen ja treenattukin on ohjeiden mukaan.

superdieetti.jpg

Viikon treenit:
ma: 50min vaunulenkki ja SD:n kahvakuulatreeni kotona
ti: SD:n salitreeni
ke: 1h vaunulenkki
to: SD:n kahvakuulatreeni kotona
pe: 30min lenkki ja SD:n salitreeni
la: 1h lenkki
su: lepopäivä

Painon muutos: -900g

Painon muutosta seuraan kerran viikossa. Olin jo kaksi viikkoa ennen superdieettiä tiukennetulla ruokavaliolla (poislukien se tyttöjen iltapäivä!) ja liikuin aiempaa enemmän, jona aikana paino tippui parisen kiloa. Toivottavasti siis painonmuutos ei johdu enää pelkästään nesteiden poistumisesta!

Syöminen on helppoa, kun jääkaapin ovessa on lista mitä milloinkin saa syödä. Ainoa ”hankala” asia on edelleen ruokien punnitseminen. Ja varsinkin kun ruokaa tekee koko perheelle ja omat syömiset pitäisi laskea raakapainojen mukaan. 
Superdieetin ohjeissa on pitkä lista lisäravinteita, jotka eivät ole välttämättömiä, mutta joita suositellaan dieetin tehostamiseksi. Itse päätin jättää lisäravinteet käyttämättä ja katson mitä tuloksia saadaan SD:n ruokavaliolla ja treeneillä. Ainoa lisäravinne, jota käytän on Omega3.
Dieetin läpiviemistä helpottaa ehdottomasti se, että mies on myös mukana ruokavalion osalta ja tukee mun dieettiä syömällä myös itse miesten ohjeiden mukaisesti.
Perjantaina olisi tehnyt mieli jotain ”herkkuja” viikonlopuksi, mutta muutoin mieliteoilta on vältytty. Ja ei kyllä tosissaan käynyt edes mielessä repsahtaa dieetistä, tämä 6 viikkoa viedään kyllä kunnialla loppuun saakka!

Tänään esikoinen on hoidossa ja me aloitetaan tyttöjen kanssa työväenopiston äiti-vauva core. Katsotaan, mitä siitä tulee kahden vauvan kanssa!

Vinkkinä vielä muillekin, joille ei maitorahka uppoa: sekoita joukkoon sokeroimatonta mehukeittoa marjojen lisäksi. Mehukeitto pehmentää rahkan makua ja maitorahkan syömiseen tottuu jo viikossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *