Lindexiä pienille tytöille ja tyttöjen päivän asu

Tytöillä jäi ihan yhtäkkiä kaikki yökkärit pieniksi. Katselin tovin nettikirppiksiä, josko tulisi sopivia myyntiin, mutta kun ei, oli lähdettävä Lindexille. Lindexillä oli sopivasti osta 40€:llä, saat 10€ alennusta -tarjous. 40€ tulee hyvin äkkiä täyteen, kun käy kahden pienen vaatevarastoja täydentämässä…
Olen ollut viime aikoina jotenkin laiska pesemään pyykkiä ja kun oli vielä tarjous, lähti mukaan myös muutama uusi body tytöille.

IMG_4410.JPG

IMG_4403.JPG

Ihanat pipot tulivat myös tarpeeseen. Pitkään aikaan ei ole tarvinnut pipoja käyttää ja kaikki keväällä käytössä olleet ovat toki jo pieniä. Kuinka pieniä ne tyttöjen ensimmäiset pipot muuten olikaan! Pitää säästää muistoksi.

IMG_4418.JPG

IMG_4419.JPG
Yksittäin myytävissä yökkäreissä harvemmin on kahta kivaa eri sävyä ja nytkin tytöille tuli samanlaiset yökkärit. Bodeissa tykkään käyttää samanlaisia, mutta eri sävyisiä ja niitä usein löytääkin kivoja. Kaupassa usein jo miettii kumpi väri tulee kummalle ja näissäkin on selvä, että tuo vaaleansininen kukkabody on tummemmalle neiti B:lle ja valkoinen neiti A:lle. Lintujen suhteen valinta taitaa mennä toisin päin, että vaalea neiti B saa tuon ihanan vaaleanpunaisen.
Tämä olkoon myös blogihistoriani ensimmäinen päivän asu -postaus! En suinkaan ryhdy esittelemään leggingsejäni ja trikoopaitojani vaan vähän fiinimmin pukeutuvien pienten neitien asuja! Tällaista tytöillä tänään päällä, kun poika oli hoidossa ja käytiin tyttöjen kanssa tunnin vaunulenkillä ja siellä shoppailemassa. Molemmille maistui hyvin uni vaunuissa ja ehdittiin kotiin juuri ennen raekuuroa ja ukkosta! 
IMG_4350.JPG
Tytöillä Lindexin ihanat lahjaksi saadut perhosbodyt ja Name itin ”farkut”. Perhosia niissäkin!
IMG_4288.JPG
Superdiettiä on nyt takana kolme päivää ja fiilis on hyvä. Kaksi vaunulenkkiä, yksi salitreeni SD:n ohjeiden mukaisesti ja yksi kahvakuulatreeni kotona tehty! Tästä se lähtee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *