Superdieetti!

Eilen se alkoi, nimittäin Superdieetti! 6 viikon dieetti, jonka myötä voi toivottavasti sanoa hyvästit lopuillekin raskauskiloille. Tytöt ovat nyt 5kk ja edelleen vaaka näyttää 6kg enemmän kuin ennen raskautta. Loppuvuoden kokonaistavoitteena onkin olla 10kg kevyempi.
Superd18.8.jpg
Itselle lasten kanssa kotona ollessa suurin ongelma on säännöllisen ateriarytmin puuttuminen. Mulla se johtaa helposti siihen leivän mussuttamiseen ja herkkujen syömiseen. Nyt sille tehdään loppu ja painonpudotuksen lisäksi tavotteena on saada koko ruokavalio kuntoon ja ennenkaikkea syödä jälleen säännöllisesti ja terveellisesti pitkin päivää.
Superdieetissä nettiin tulee joka viikko vaihtuva ruokavalio, jossa on grammalleen mitä milläkin aterialla syödään. Lisäksi on kahden viikon välein vaihtuva treeniohjelma. Treenin voi tehdä salilla tai kotona. Netistä löytyy hyvät ohjeet ja videot kotijumppaankin. Itsellä tarkoitus on jatkaa kaksi kertaa viikossa salilla käyntiä ja ottaa tähän lisäksi kaksi kotijumppaa ja mahdollisimman monta lenkkiä. Ruokien punnituksessa on vähän totuttelua, mutta muuttuu varmasti pian rutiiniksi!
Löytyykö muita Superdiettaajia, uusia tai vanhoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *