Tyttöjen iltapäivä

Meidän perheen miehet lähtivät eilen syntymäpäiväkahveille satojen kilometrien päähän ja en viitsinyt tyttöjen kanssa lähteä autoon istumaan moneksi tunniksi. Meillä kun varsinkaan neiti A ei kovasti viihdy autossa pitkiä matkoja. Oli siis hyvä tilaisuus pyytää tyttökavereita kylään ja viettää tyttöjen iltapäivää! Seitsemän aikuista ja viisi vauvaa täyttivät olohuoneen oikein mukavasti!
Suolaisena tarjottavana oli salaattia ja rieskarullia. Makeana domino cake popseja, shampanja macaronsseja sekä belgialaisia konvehteja. Domino cake popsit tein itse Johannan blogista napatulla ohjeella, mutta macaronssit ja konvehdit hain Stockalta. Mun jauhopeukalo on niin keskellä kämmentä, että en viitsisi edes yrittää macaronssien leipomista! Muutoin tällaisten pienten tarjoilujen ja juhlien järjestely on kyllä kivaa.
Tässäpä kuvapläjäystä meidän iltapäivän tarjoilusta ja kattauksesta! Laittelen reseptiä myöhemmin ainakin noihin rieskarulliin.

domino%2Bcake%2Bpops%2B2.JPG

domino%2Bcake%2Bpops.JPG

ikea%2Bkennopallot.JPG
Tyttöjen nimiäisiin ostetut Ikean kennopallot pääsivät uusiokäyttöön!

j.p.%2Bchenet%2Bice%2Bedition.JPG

Tässä ehdottomasti suosikki kuohuva, kannattaa kokeilla seuraavan kerran, kun on kuplajuomalle tarvetta!

kastehelmi.JPG

konvehdit.JPG

lasit.JPG

nimet%2Blaseissa.JPG

Sekä skumppa- että vesilasit nimesin Granitin kynällä. Kynä sopii sekä liitutaululle että lasipinnoille. Lasipinnassa tosin ehkä toimisi paremmin musta tussi, mutta kylläpä tästä selvää sai. Tussi lähtee tosiaan ihan pyyhkimällä pois.

rieskarullat%2Bkasvis.JPG

rieskarullat%2Bporo.JPG

rieskarullat.JPG

Rieskarullista etenkin kasvisversiot olivat erittäin toimivia. Aito kreikkalainen feta toi näihin kivasti makua. Poroversiot tekivät myös hyvin kauppansa!

shampanja%2Bmacarons.JPG

yleiskuva.JPG

Mukavaa vaihtelua lauantai-iltaan. Pitäisi ehdottomasti järjestää useamminkin!
Tällaisen herkuttelun myötä jaksaa taas aloittaa uuden viikon ja etenkin huomenna starttaavan Superdietin. Karu paluu arkeen…

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *