Viikonlopun kotispa

Ensimmäinen arkiviikko loman jälkeen selätetty ja se olisi taas perjantai!
Mihin nämä viikot oikein menevät?

Loman loppumetreillä sitä alkaa yleensä jo vähän kaivata arkeen paluuta ja vaikka arjen pyörittäminen yksin miehen töissä ollessa on toki työläämpää, voisi viikon sanoa olleen ihan ok. Tuossa lomalla totuttelin jo taas vähän salilla käyntiinkin ja nyt arjen myötä olisi tarkoitus taas mahduttaa viikkoihin pari salikertaa ja pari vaunulenkkiä. Syksyn tullessa urheiluunkin saa aina uutta kipinää. No, tällä viikolla ne vaunulenkit jäi, kun tytöt nukkuvat vaunuissa helteellä aika huonosti, mutta salilla on jo kertaalleen käyty ja huomenna taas uudestaan!

arcticspa1.JPG

arcticspa2.JPG
Näiden kuvien myötä lähdetään siis viikonlopun viettoon. Kävin joku aika sitten Lumenen tehtaanmyymälässä ja ostin näitä ihania Arctic Spa -sarjan suihkutuotteita. Nämä taisi olla ihan normaalihintaisia, mutta tehtaanmyymälästä tekee usein myös hyviä 2-laadun löytöjä. Tuo kuorinta-aine on ihana, sillä saa täydellisen sileän ihon. Suihkusaippuaa en ollut aiemmin kokeillut, mutta muutaman käyttökerran jälkeen tuntuu miellyttävältä, iholle jää ihana tuoksu.

Nyt sauna lämpiämään ja pienimuotoinen kotispa-hetki äidille – ihan yksin!
Arjen luksusta.

Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *