Ison pojan huone

Saatiin vihdoin aikaiseksi tilata pojalle isojen poikien sänky ja päädyttiin jatkettavaan Emma-sänkyyn. Sänky tilattiin Veken kalusteesta. Samalla meni uusiksi petivaatteet. Ihanaa, kun vihdoin saatiin käyttöön nuo valloittavat Bo Boot!

3b.JPG

1.JPG
4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

Siirsin samalla pojalle yöpöydäksi yläkerran käytävällä olleen pienen lipaston. Sopii hyvin pojan huoneen ilmeeseen. Yöpöydän yläpuolelle laitettiin Ikean hylly, joka ei tähän kotiin oikein muualle ole sopinutkaan. Kiva, kun saatiin kaapin perältä tämäkin käyttöön. Kannattimet on alunperin kolmelle hyllylevylle, mutta tuntui tuohon liian korkealta, joten mies sahasi kannattimet lyhyemmiksi ja päädyttiin vain kahteen hyllyyn. Kevyemmän näköinen ja sopii tuohon hyvin!

Pientä tuunausta koki myös Ikean hyllykkö, joka on nyt tilapäisesti ollut pojan huoneessa. Hyllykkö sai kanteensa autoratatarraa. Äiti on tyytyväinen päivitettyyn ilmeeseen ja poika tykkää tässä leikkiä pikkuautoillaan. Menettelee siis taas toistaiseksi. Haaveena olisi kyllä korvata tämä hyllykkö jollain kivalla lasten pöydällä ja tuoleilla.

9.JPG

8.JPG

Huone on kyllä nyt ihan eri näköinen. Oikea ison pojan huone!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *