Sateen jälkeen

Eilisillan viimeiset leikit leikittiin ilta-auringossa omalla pihalla yökkäreissä. Ihmeteltiin etanaa. Pienet ne on ilot ja ihmetyksen aiheet kaksivuotiaalla. Etanan jälkeensä jättämä lima taisi olla se kaikista mielenkiintoisin juttu…
IMG_3867.JPG
IMG_3829.JPG

IMG_3837.JPG

  

IMG_3841.JPG
Miehen viimeinen lomaviikko on ollut ihanan rauhallinen, ei mitään ihmeempiä ohjelmia, vaan rentoa yhdessäoloa. Pääosin kotihommia sekä varaston ja kaappien siivousta. Tytöt tuntuvat kärsivän tuosta kuumuudesta, eikä päiväunia voi nukkua ulkona. On siis saanut äitikin olla hyvällä omallatunnolla sisällä tuulettimen edessä. En siis tosiaan ole koskaan nauttinut tällaisista helteistä.
Ehdinpä jo kertaalleen käydä tällä viikolla hierojallakin, tänään vielä uudestaan. Hieronnan ja venyttelyn avulla saadaan taas tuo raskauden paikoiltaan viemä selkäranka ojennukseen.

IMG_3838.JPG
Pojalla uusi yökkäri KappAhlista. Yleensä poika ei ole kovin innokas kokeilemaan uusia vaatteita, tämän halusin heti päälle, kun tulin Isosta Omenasta. Ei haluaisi aamulla vaihtaa edes päivävaatteita päälle, kun on niin ihastunut noihin työkoneisiin! Täytyy varmaan hakea seuraavassa koossa jo valmiiksi kaappiin…

IMG_3853.JPG

Oikein ihanaa viikonloppua! Se olisi maanantaina taas paluu arkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *