Lomareissulla Turussa ja Naantalissa

Lähdettiin maanantaina siskon perheen kanssa Turkuun. Olimme kaksi yötä Turun keskustassa Scandic Juliassa. Tiistaina teimme päiväretken Naantaliin Muumimaailmaan, muutoin pyörimme Turussa. Auton takakontti näytti taas maanantaina siltä kuin olisimme olleet lähdössä reissuun pidemmäksikin aikaa. Siskon perheen tavarat olivat yhdessä urheilukassissa (+rattaat), meidän takakontti näytti tältä:
18.JPG
Ehkä toi tavaramäärä pikkasen helpottaa sitten kun ei tarvitse enää kantaa mukana pulloja, maitoja, harsoja ja vaippoja! Mutta hyvin kyllä Hondan kontti vetää tavaraa sisäänsä, tuolta kasan altahan löytyy myös tyttöjen Bumbleridet!
Maanantaina siis lähdettiin puolen päivän aikaan liikenteeseen, mikä on hyvä ajoitus pojan päiväunien kannalta. Koko takapenkki nukkuikin matkan Espoosta Turkuun. Maanantaina käytiin syömässä pitsat Denniksessä, käppäiltiin Aurajoen rantaa ja vietettiin loppuilta hotellihuoneella rentoutuen.
2.JPG
3.JPG

4a.JPG
Tiistaipäivä hurahtikin sitten Muumimaailmassa, josta juttua myöhemmin. Illalla oltiin niin väsyjä, etä jäätiin koko porukka hotellin buffettiin syömään. Osottautui kyllä erittäin hyväksi ratkaisuksi, lapset leikkivät syönnin jälkeen hotellin leikkialueella, johon oli sopivasti näköyhteys meidän pöydästä, ruoka oli hyvää ja ilta mukava! Tänään aamupalan jälkeen lähdettiin vielä hetkeksi shoppailemaan Skanssiin ja sitten suunnattiin taas päiväuniaikaan kotiin.

Hotelli oli tosi kiva ja siisti. Meillä oli Family Standard huone, jossa oli levitettävä sohva parisängyn lisäksi. Meillä tytöt nukkuivat sitten siinä levitetyssä sohvassa ja me pojan kanssa perhepedissä. Hyvin sujui tämä järjestely. Ainut miinus hotellin hissien vähyydestä ja pienuudesta. Hotellissa oli todella paljon lapsiperheitä rattaiden kanssa ja hissejä sai odottaa välillä kauankin. Meidän seurue kun ei edes mahtunut yhteen hissiin. Aamupala oli tosi kattava, kaikille löytyi jotain.

Reissuväsymys purkautui tuolla 2-vuotiaalla aikamoisena kiukutteluna illalla, mutta kaiken kaikkiaan ihana reissu ja alkuviikko siis takana!
Helteistä viikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *