Poolpartyt ja helppo kesäherkku

Kuuman kesäpäivän kunniaksi vilvoiteltiin eilen – tai siis lapset vilvoittelivat – uudessa Granitin altaassa. Katselin tätä mustaa allasta jo alkukesästä sillä silmällä, mutta jotenkin jäi ostamatta ja nyt viimeksi Helsingissä käydessäni muistin vihdoin tämän hakea. Oli sopivasti kaikki uimalelut -50%.
kollaasi.jpg
Poika sai seurakseen naapurin vuotta vanhemman pojan ja ei ollut riemulla rajaa edes siinä vaiheessa, kun allasta vasta täytettiin! 
2a.JPG
Baywatchin paikka oli tuossa lepotuolissa kera uuden Avotakan. Ihana seurata lasten riemua ja jutustelua ja nauttia auringosta!
IMG_3103.JPG
Vesileikkien jälkeen maistui vesimelonit ja mehu! Äiti oli vähän liian hidas kameran kanssa ja pienen herkkusuun sormet iskivät jo kiinni… Vesimeloni on kyllä pojan suurta herkkua!
Illalla lasten simahdettua ennen yhdeksää nautittiin vielä lasit viiniä ilta-auringossa ja herkuteltiin nopealla ja helpolla kesäherkulla.

IMG_3104.JPG

IMG_3108.JPG

Pohjalla kaurakeksin muruja, marenkeja ja kermavaahtoa, päällä mansikoita ja pensasmustikoita.
Nam!

Huomenna tytöt menevät hoitoon toisen kummille, jolla itselläänkin kaksoset. Päästään viettämään laatuaikaa pojan kanssa keskenään Korkeasaareen.
Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *