Kesäpäiviä landella

Mustikoita suoraan mättäästä, mansikoita Mimman kasvimaalta, saunomista, grillausta…
14.JPG

1.JPG

2.JPG

3.JPG

13.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

10.JPG

4.JPG

11.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

Takana pari yötä mun vanhempien mökillä Tammisaaressa, auton tavaramäärän perusteella olisi voinut luulla, että oltiin lähdössä pidemmällekin reisulle. Uskomaton määrä tavaraa kahdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle! Säät olivat vaihtelevan suosivat, päivisin pääosin hyvä keli, mutta ensimmäisenä yönä rankkasade ja ukkonen verottivat tämän äidin yöunia. Kivoja kesämuistoja kuitenkin ja poika tykkäsi kovasti päivistä Mimman ja Ukan kanssa. Tytöt menivät vähän niinkuin siinä sivussa, oli ainakin apukäsiä syöttämisessa ja muussa hoitamisessa. Ja hyvät vaunut pelastavat olemisen vauvojen kanssa mökilläkin!
Mä olen itse viettänyt kaikki lapsuuden kesät mökeillä, saaristossa ja merellä. Kivoja lapsuus- ja kesämuistoja. Toivottavasti sitä pystyy tarjota omille lapsilleen yhtä kivoja kesämuistoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *