Helea keittiö

Pakko vinkata muillekin näistä ihanista Helea-tuotteista. Ostin Lumenen tehtaanmyymälästä ihan heräteostoksena kokeiluun yleispuhdistajan, keittiöpuhdistajan ja astianpesuaineen ja nämä ovat kyllä osoittautuneet todella toimiviksi. 
Ihanat pienet pullot ovat hyväntuoksuisia ja riittoisia. Keittiöpuhdistajalla saa suihkautettua keittiön tasot ja ruokapöydän puhtaiksi ja yeispuhdistajaa käytän esimerkiksi tv-tason lasin puhdistamiseen. Yllättävän kätevä tuo suihkutettava astianpesuainekin, vaikka epäröin sen käytettävyyttä tiskatessa. Plussaa tuotteiden kotimaisuudesta!
IMG_1116.JPG

IMG_1145.JPG
Siivoaminen on entistä mukavampaa kauniilla ja hyväntuoksuisilla tuotteilla! Varsinaista välineurheilua tuo siivoaminenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *